Dikaioma

GERECHTSDEURWAARDERS

uitroepteken.jpg

Wegens uitzonderlijke omstandigheden zien we ons genoodzaakt de kassa's  tijdelijk te sluiten en dit voor de gezondheid van zowel u als onze mensen.

 

We raden u aan uw dossier verder online te regelen of via bankoverschrijvingen.

 

Deze maatregel geldt op dit ogenblik tot 17/06/2020.

 

Alvast bedankt voor uw begrip

Op 28.04.2020 werd een wijziging gepubliceerd van het volmacht koninklijk besluit nr. 2 met betrekking tot de verlenging van de verjaringstermijnen en de andere termijnen om in rechte treden, alsmede

De wet van 19 maart 2017 voert een verplichte bijdrage in ten bedrage van 20 euro aan het fond voor de juridische tweedelijnsbijstand.

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Betaal via deze link uw dossier.

Klanten

U bent klant of heeft interesse in wat wij voor u kunnen doen.​

Debiteuren

U heeft van Dikaioma een document ontvangen​.

Dikaioma is een Grieks woord dat vrij vertaald
'recht hebben op recht' betekent.

Dikaioma BV ovv CVBA is de vennootschap waaronder de gerechtsdeurwaarders Dockers Alex te Waregem, Vandemoortele Michel en Vertommen Wim te Brugge, Vanthournout Mia te Ieper, Geiregat Hugo te Tielt en Strobbe Barbare te Torhout instrumenteren in gans het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Sedert 1 april 2014, ingevolge de uitgebreide bevoegdheid, instrumenteren wij binnen het nieuw gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen dat de vorige gerechtelijke arrondissementen Kortrijk, Brugge, Ieper en Veurne omvat. 

Ondersteuning in heel West-Vlaanderen

Dikaioma is uniek in West-Vlaanderen omdat het kantoor zonder tussenkomst van andere kantoren gans West-Vlaanderen instrumenteert.