Dikaioma

Gerechtsdeurwaarderskantoren

28/04/2017 - Publicatie KB tot uitvoering van de wet van 19 maart 2017 tot oprichting van een Begrotingsfonds voor de juridische tweedelijnsbijstand !

Gisteren werd alsnog in de tweede editie van het Belgisch Staatsblad het Koninklijk besluit tot uitvoering van de wet van 19 maart 2017 tot oprichting van een Begrotingsfonds voor de juridische ...

27/04/2017 - De inleiding voor een Rechtbank bij dagvaarding of verzoekschrift opnieuw duurder !!!

De bijdrage voor het Fonds dient dus per eisende partij te worden betaald bij elk verzoekschrift of dagvaarding. De bijdrage bedraagt 20 euro, verbonden aan het indexcijfer van de consumptieprijzen...

Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Klanten

U bent klant of heeft interesse in wat wij voor u kunnen doen.​

Debiteuren

U heeft van Dikaioma een document ontvangen​.

Dikaioma is een Grieks woord dat vrij vertaald
'recht hebben op recht' betekent.

Dikaioma BV ovv CVBA is de handelsbenaming waaronder de gerechtsdeurwaarders Dockers Alex, Vandemoortele Michel, Vertommen Wim en Vanthournout Mia instrumenteren in gans het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Sedert 1 april 2014, ingevolge de uitgebreide bevoegdheid, instrumenteren wij binnen het nieuw gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen dat de vorige gerechtelijke arrondissementen Kortrijk, Brugge, Ieper en Veurne omvat. 

Ondersteuning in heel West-Vlaanderen

Dikaioma is uniek in West-Vlaanderen omdat het kantoor zonder tussenkomst van andere kantoren gans West-Vlaanderen instrumenteert.